De marktleider in veranda’s, tuinkamers en carports!

Lees hier wat mensen over ons schrijven

Vragen? bel: +31 (0) 78 674 57 36

Vragen? Bel +31 (0) 78 674 57 36 
of mail ons via info@verandavillage.nl
 Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
Za: 09:00 - 16.00 uur

Carports

Carports

Carports

Het stroomt van de regen, maar het maakt niet uit: u blijft helemaal droog als u uitstapt uit uw auto en naar binnen gaat. En als er veel geladen of gelost moet worden en het regent net zo hard, dan nog kunt u rustig de tijd nemen. Een carport is een onopvallend onderdeel van veel huizen, maar voor mensen vaak onmisbaar. Het vormt een stevige bescherming tegen regen, sneeuw, en wind. En ook in de zomerhitte komt de carport van pas, dan blijft de auto koel in de schaduw en wordt het binnen niet te warm. Zo kunt u ieder seizoen prettig in- en uitstappen, of u nu een garage heeft of niet. Wij hebben twee soorten carports in ons assortiment, te weten:

Veel keuze en een goede kwaliteit

Van Kooten Tuin en Buiten Leven biedt een lijn aluminium carports aan met dezelfde kwaliteit als onze veranda’s, tuinhuizen en blokhutten. De Duitse kwaliteit garandeert onderhoudsarme, zelfdragende constructies die lang mee gaan. De carports worden geleverd in standaard maten tot wel 700 cm breed en 370 cm diep: groot genoeg om zelfs twee auto’s grotendeels onder te kunnen parkeren. Keuze heeft u ook in de soort dakbedekking en de kleur: onze carports worden bewerkt met aluminium (RAL 9010) of antraciet structuurlak. Dankzij de aluminium carport constructie met geïntegreerde hemelwaterafvoer weet u zeker dat het bestand is tegen bijvoorbeeld regen.

Carports zorgen voor een goede bescherming

Een carport garandeerd niet alleen een droge overstap tussen auto en huis, maar dient bovendien als een bescherming voor uw auto. Waar regen, kou en ijs langzaamaan de lak en ramen van uw auto kunnen verweren en beschadigen, zorgt een carport ervoor dat deze langer meegaan. Ook de bescherming tegen UV-straling en hitte van de zon draagt hieraan bij. En niet alleen uw auto blijft beschermt, want ook alle andere spullen kunt u er kwijt: uw brandhout en tuinmeubelen staan veilig. Zo bent u van seizoen tot seizoen zeker van een droge en beschermde auto, tuinspullen, en natuurlijk uw eigen kleding als u weer eens in de stromende regen moet uitstappen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Meer informatie Verberg informatie
Verberg tekst & banner Toon Tekst & Banner

38 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
print

38 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
print
popup please wait

Even geduld aub