Vragen? bel: +31 (0) 78 674 57 36 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Breid je woning voordelig uit met een tuinkamer

woensdag 31 oktober 2018 | Geschatte leestijd: 2 minuten
tuinkamer

Net zoals een veranda is een tuinkamer een verlengstuk van uw woning. U creëert meer binnenruimte, zonder dat u uw hele woning moet verbouwen. Echter biedt een tuinkamer een aantal extra voordelen ten opzichte van een veranda.

Voordelen tuinkamer

Een tuinkamer is niet alleen een ontzettend fijne plek om de zonnige dagen in door te brengen. U kunt natuurlijk in de wintermaanden ook genieten van uw tuinkamer. Bij mooi weer kunt u de glazen wanden openen, waardoor genieten van de zonnestralen nog fijner wordt. Tijdens de dagen dat het weer niet mee zit, kunt u deze altijd sluiten. Zo zult u ook nooit last hebben van een stortbui of andere vormen van slecht weer. Voor de écht koude dagen kunt u altijd een heater of terrasverwarming aanschaffen. Voor de meeste zonnige dagen hebben we diverse soorten buiten zonweringen. Daarnaast hebben tuinkamers aanzienlijk minder onderhoud nodig dan bijvoorbeeld een houten veranda. Aluminium tuinkamers zijn daardoor de meest duurzame en voordeligste optie om uw woning uit te breiden.

Soorten tuinkamers

Op Verandavillage.nl hebben wij een breed en diep assortiment aan tuinkamers. Bovendien zijn deze beschikbaar in diverse maten. Voor elke tuin hebben wij een optie.

  • Glazen tuinkamer Glazen tuinkamers zijn voorzien van een glazen dak en glasschuifwanden. Dit betekent dat u zelfs de koudere maanden door kunt brengen in deze tuinkamer. Glazen tuinkamers zijn klassiek en stijlvol en zullen uw tuin van een opvallende toevoeging voorzien.
  • Aluminium tuinkamer De aluminium tuinkamer is de meest duurzame uitbreiding van uw huis. Deze soort tuinkamer vraagt om weinig onderhoud. Daarnaast biedt deze een grote keuze in kleur, profielen, gootafwerking en zonwering.

Bij Van Kooten Tuin en Buitenleven bieden wij een montageservice aan. Dit betekent dat wij al het zware werk uit handen kunnen nemen. Wij verzorgen de montage van begin tot eind! Wilt u hier meer over weten of heeft u andere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)186 655 990 of vul ons contactformulier in! We helpen u graag!

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub