Vragen? bel: +31 (0) 78 674 57 36 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

 • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
 • Za: 09:00 - 16.00 uur

Geniet nog sneller van de eerste voorjaarszonnestralen!

donderdag 15 februari 2018 | Geschatte leestijd: 2 minuten
Tuinkamers

De laatste ijskoude dagen van de winter razen voorbij en het voorjaar staat alweer voor de deur. Er is niets fijners dan genieten van de eerste zonnestralen die ons koude kikkerlandje mogen ontvangen. Natuurlijk zullen de temperaturen nog niet optimaal zijn dus buiten zitten is geen optie. Heeft u al eens gedacht aan een tuinkamer

Een tuinkamer is net zoals een veranda een verlengstuk van uw woning. Het geeft ontzettend veel voordelen. U creëert meer binnenruimte, maar kunt tegelijkertijd  van de openheid en lichtval genieten door de glazen wanden. Een ontzettend fijne plek om door te brengen in het voorjaar. Lees een boek op een van onze comfortabele loungesets of dineer aan een  mooie tuinset. Daarnaast geeft het ook bescherming tegen alle vormen van slecht weer. In hoogzomer kan de zon misschien veel warmte of zichtproblemen veroorzaken. Hiervoor hebben wij natuurlijk verschillende zonweringen in ons assortiment. Voor koudere dagen hebben we terrasverwarmingen!

De soorten tuinkamers

Tuinkamers zijn onder te verdelen in verschillende soorten. Wij hebben ze in een mooi overzicht gezet voor u. Wij hebben een heel ruim assortiment aan tuinkamers voor u beschikbaar op onze website.

 • Glazen tuinkamer
  Glazen tuinkamers zijn een hele klassieke, stijlvolle en opvallende toevoeging aan uw woning en tuin. Door het isolerende glas komt u zelfs de wintermaanden warm door.
 • Kunststof tuinkamer
  De meest duurzame variant van onze tuinkamers is de kunststof tuinkamer. Deze zal vele seizoenen meegaan. U kunt kiezen uit verschillende dakbedekkingen om de hoeveelheid licht en warmte te controleren.
 • Alluminium tuinkamer
  Ook een aluminium tuinkamer vraagt om weinig onderhoudt. Voordelen van deze optie is de grote keuze in kleur, profielen, zonwering en gootafwerking.

Een tuinkamer is een permanente waardevermeerdering van uw woning. Ook kunt u er het gehele jaar van genieten. Al met al een goede investering. Heeft u nog vragen of twijfelt u ergens over? Onze experts bij Van Kooten helpen u graag verder!

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub