Vragen? bel: +31 (0) 78 674 57 36 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Greenline veranda’s en tuinkamers voor een ontzettend scherpe prijs!

vrijdag 6 april 2018 | Geschatte leestijd: 2 minuten
Greenline veranda's en tuinkamers

Van Kooten Tuin en Buiten leven veranda’s en tuinkamers zijn milieubewust en efficiënt geproduceerd. Momenteel hebben we een actie voor verschillende soorten Greenline veranda’s en tuinkamers. Twijfelde u nog om een van deze prachtige producten aan uw tuin toe te voegen voordat de zomer begint? Nu is de tijd om de knoop door te hakken, want deze actie kunt u niet aan u voorbij laten gaan! Geniet nog deze zomer van uw nieuwe veranda of tuinkamer voor de scherpste prijs!

Actie Greenline veranda’s en tuinkamers

De actie bestaat uit diverse soorten producten. We zetten ze voor u even op een rijtje:


De veranda’s en tuinkamers in de actie worden in een bouwpakket opgeleverd en zijn uiteraard zeer aantrekkelijk geprijsd. Hierbij zit een montagehandleiding en op elke productpagina is een instructiefilm te vinden. De veranda’s en tuinkamers zijn dus eenvoudig zelf te monteren!

Extra service bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Naast deze scherpe prijs kunt u ook diverse extra opties bij het product bestellen. Denk bijvoorbeeld aan 5 jaar extra garantie. Tegen geringe kosten kunt u 10 jaar zorgeloos genieten van uw aankoop. Ook bieden wij voor onze klanten inmeetservice. Wij sturen een specialist naar uw thuis om de veranda of de tuinkamer voor u in te meten. Wenst u de maatvoering in de breedte of diepte te verkleinen? Dat is voor ons geen probleem! Ook daarvoor sturen we tegen een klein bedrag een specialist langs! U hoeft zich dus geen zorgen te maken, want wij kunnen u bij elk probleem helpen. Niks is voor ons onmogelijk!

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub