Vragen? bel: +31 (0) 78 674 57 36 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Het nieuwe jaar in met Verandavillage

woensdag 2 januari 2019 | Geschatte leestijd: 1 minuut
verandavillage-nieuw-jaar

Het nieuwe jaar in met Verandavillage!

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en wat is het snel gegaan hè. Het was een jaar met een fantastische zomer waarin we volop hebben kunnen genieten van het weer in de tuin. Tenminste, u heeft pas écht kunnen genieten met een veranda van Verandavillage natuurlijk! Die heerlijke zomeravonden op uw favoriete loungeset lijken nu misschien ver weg, maar voor u het weet is het weer zover. Maar voordat we vooruit gaan, zullen we nog één keer terugkijken naar het afgelopen jaar. Want wat was nou uw favoriete product van 2018?

De winnaar is...

Het meest verkochte product van Verandavillage was de SenS-Line High Diningset/Loungeset Toscane! En dat is natuurlijk niet zo gek, gezien het feit dat dit loungeset al verkijgkbaar is voor slechts €799,00. Daarnaast wordt de loungeset ook nog eens gratis bezorgd. De Toscane loungeset bestaat uit een comfortabele hoekbank en een tafel, ideaal te combineren met een van de veranda’s van Verandavillage. Met 7 ruime zitkussens is de loungeset uitermate geschikt voor die heerlijke zomeravonden met het hele gezin. Kortom, een zeer terechte winnaar. Wilt u meer informatie over onze loungesets? Neem dan een kijkje op de Verandavillage website!

Verandavillage

Tijdens deze koude dagen lijkt het mooie weer misschien ver weg, maar niets is minder waar. Voor u het weet kunt u weer genieten van de ondergaande zon in uw tuin. Zorg dat u goed voorbereid bent op het nieuwe jaar met een veranda van Verandavillage. Wij hebben een divers aanbod veranda’s, van hout tot aluminium. Zo bieden wij voor iedereen de geschikte veranda op maat. Aarzel niet langer en bekijk ons gehele assortiment op de website. Mocht u nog vragen hebben over een van de producten op onze website, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms!

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub