Vragen? bel: +31 (0) 78 674 57 36 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Zonder zorgen uw droom verwezelijken..

donderdag 25 januari 2018 | Geschatte leestijd: 2 minuten
zonder zorgen

..dat is zeker mogelijk! Van begin tot eind nemen we graag alle werkzaamheden op ons. U hoeft alleen nog maar uw droomproduct bij ons uit te komen zoeken. En dankzij onze 6 showrooms verspreid over Nederland en België, is ook dat geen grote moeite meer. Het is zelfs ontzettend leuk want tijdens een bezoek aan onze showrooms ervaart u de producten helemaal zelf. Zo kunt u er in rond lopen, advies vragen, de verschillende materialen voelen en bekijken en ontvangt u geheel vrijblijvend een gespecificeerde offerte.

Samen met de verkoopadviseurs vinden we gegarandeerd een passend product bij uw wens en budget of creëren we samen een persoonlijk maatwerkproject. Nagenoeg alles is mogelijk.  Zo wordt het maken van een keuze uit ons ruime aanbod een stuk makkelijker.

Nadat u de keuze gemaakt heeft gaan wij voor u aan de slag om uw droom te verwezenlijken. De artikelen worden besteld en zodra deze bij ons binnen zijn ontvangt u een telefoontje. Levering is in de meeste gevallen gratis, in elk geval bij een orderbedrag van € 950,- euro of meer.  U hoeft pas te betalen bij aflevering, wat natuurlijk erg fijn is. Maar ook betaling in termijnen is mogelijk dankzij ons Van Kooten Betaalplan. Zo heeft u wel meteen de lusten maar niet gelijk de lasten.

In tussentijd wordt, indien u dat wenst, ook de montagedatum met u afgesproken. Onze eigen montageteams monteren snel en vakkundig zodat u ook daar geen omkijken meer naar hoeft te hebben.

Tot slot rest nog de eventuele behandeling met beits ter bescherming van het hout of, wanneer u dat wenst het aanbrengen van verf in een kleur naar keuze. Ook dat kunnen we van u overnemen. Op die manier staat uw droomobject zonder moeite in uw tuin te pronken en hoeft u alleen nog maar te genieten.  Dat is waar we het allemaal voor doen. 

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub