Vragen? bel: +31 (0) 78 674 57 36 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Laat u inspireren door onze buitenverblijven

zondag 28 augustus 2016 | Geschatte leestijd: 5 minuten
buitenverblijf

Bent u op zoek naar een overkapping in uw tuin, om heerlijk koel buiten te zitten of om uw auto onder te parkeren. Wellicht zijn de Douglas kapschuren en buitenverblijven wat voor u. In deze blog informeren wij u over de diverse mogelijkheden van onze kapschuren en buitenverblijven.

Bent u op zoek naar een overkapping in uw tuin, om heerlijk koel buiten te zitten of om uw auto onder te parkeren. Wellicht zijn de Douglas kapschuren en buitenverblijven wat voor u. In deze blog informeren wij u over de diverse mogelijkheden van onze kapschuren en buitenverblijven.

Douglas Hout

Onze kapschuren en buitenverblijven zijn gemaakt van Douglas hout. Dit hout komt van de Douglasspar die voorkomt in Noord-Europa. Douglas hout heeft van nature een hoge duurzaamheid en is daarom een milieuvriendelijke keuze in tegenstelling tot bijvoorbeeld geïmpregneerd vurenhout waar schadelijke stoffen worden gebruikt om het hout te verwerken.

Met een Douglas kapschuur of buitenverblijf maakt u altijd een goede en milieubewuste keuze.

Douglas buitenverblijven en kapschuren

Een buitenverblijf is ideaal als het buiten wat kouder en natter wordt. U kunt dan toch lekker overdekt buiten in uw tuin blijven zitten. Ook in de zomer biedt een buitenverblijf bescherming tegen de felle zon en kunt u zich even lekker terugtrekken in de schaduw en koelte van een buitenverblijf.

U kunt uw buitenverblijf zelf samenstellen

Buitenverblijven komen in verschillende soorten en maten, van klein tot groot. Een belangrijk aspect is het dak. U kunt kiezen voor een zadel dak, een plat dak of een kapschuur dak. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden ter inspiratie.

Plat dak

buitenverblijf plat dak

Zadel dak

buitenverblijf zadeldak

Kapschuur

 buitenverblijf kapschuur

Naast het dak kunt u ervoor kiezen om extra wanden te nemen of om het lekker open te laten voor een mooi uitzicht. Daarnaast is het nog mogelijk om voor een buitenverblijf te kiezen met een berging. Hier kunt u gemakkelijk uw tuinspullen, fietsen, gereedschap of rommel in opbergen. Veilig afgesloten van weer en wind, dus uw spullen blijven ook buiten in goede staat.

Ontdek de mogelijkheden van onze buitenverblijven

Als carport of fietsenstalling

buitenverblijf carport

Een buitenverblijf kunt u als overkapping voor uw auto gebruiken. Uw auto blijft gedurende het hele jaar droog en in de winter zullen uw ruiten niet snel bevriezen. Ook kunt u hier uw fietsen overdekt stallen. Zo voorkomt u dat zij gaan roesten door de regen.

Als opslag

In uw buitenverblijf kunt u uw spullen het hele jaar door droog opbergen. U kunt er ook voor kiezen om een extra afgesloten opbergruimte te maken waar u uw belangrijke spullen veilig kunt opbergen. Ook grote spullen die u graag overdekt wil bewaren zoals een grasmaaier, zwembad of loungeset kunt u hier kwijt. 

Als zithoek

buitenverblijf zithoek

Uw buitenverblijf kan ook als een ontspannen zithoek fungeren. Richt uw Douglas buitenverblijf bijvoorbeeld in met een loungeset, extra wanden tegen de wind of een barbecue. Zo kunt u heerlijk genieten in de buitenlucht terwijl u beschut aan het relaxen bent. ’s Avond nog lekker buiten zitten? Denk dan eens aan een terrasverwarming bij uw buitenverblijf. 

Als werkplaats

Bent u een klusser dan kan een kapschuur of buitenverblijf prima fungeren als werkplaats. Lekker in de buitenlucht klussen aan bijvoorbeeld uw auto of motor. U kunt uw gereedschap gemakkelijk aan de muur ophangen of u kiest voor een berging in uw buitenverblijf waar u uw gereedschap veilig kunt opbergen.

Als gastverblijf

U kunt uw buitenverblijf ook inrichten als gastverblijf waar u uw gasten heerlijk kunt verwennen door ze in een buitenomgeving te laten slapen. U kunt uw buitenverblijf of kapschuur door middel van wandmodules, ramen en deuren geheel naar eigen wens inrichten. U kunt van uw buitenverblijf een prachtig plekje maken voor uw gasten of uzelf natuurlijk!

buitenverblijf gastverblijf

Jacuzzi / Poolhouse

buitenverblijf jacuzzi

Een buitenverblijf is de ideale plek om uw jacuzzi te plaatsen. U zit lekker overdekt en de beschutting zorgt ervoor dat uw jacuzzi langer mee gaat dan wanneer hij in de buitenlucht staat. Als u een zwembad bij uw huis heeft dan is een buitenverblijf ideaal als poolhouse om uw handdoeken aan de muur te hangen en lekker te relaxen op uw ligstoelen na het zwemmen. Als u een opbergruimte erbij neemt kunt u hier de spullen voor het onderhoud van het zwembad bewaren.

Een buitenverblijf of kapschuur kopen

Wij hopen u geïnspireerd te hebben met de mogelijkheden van een buitenverblijf. Heeft u interesse in een buitenverblijf of kapschuur dan adviseren wij u graag over de verschillende opties. Komt u gerust eens langs in een van onze filialen. Wilt u liever online of telefonisch geholpen worden dan kunt u contact opnemen met de helpdesk op info@blokhutvillage.com of telefonisch op +31 (0) 186-655990

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub