Vragen? bel: +31 (0) 78 674 57 36 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Terrasverwarming

dinsdag 9 januari 2018 | Geschatte leestijd: 1 minuut
terrasverwarming

Terrasverwarming; de koning onder veranda accessoires

Voor iedereen die een veranda of terrasoverkapping heeft, hoeven we de voordelen niet nogmaals te herhalen. Maar wanneer ons de vraag gesteld wordt wat de ideale aanvulling op een veranda is kunnen we daar duidelijk over zijn, en zeker in deze periode: terrasverwarming. U brengt de veranda, al dan niet met glazen schuifwanden, snel op een aangename temperatuur met een terrasverwarming. Op deze manier is het heerlijk om ook in de winter de veranda meer als tuinkamer te zien dan als een terrasoverkapping.

Gas of elektra

U kunt er voor kiezen uw veranda te verwarmen met gas of elektra, of natuurlijk een combinatie van beide als u ook de mogelijkheid wil hebben om buiten de veranda of overkapping het terras te verwarmen. De elektrische terrasverwarming kan aan het huis of aan de veranda gemonteerd worden, waardoor u de veranda verwarmt door simpelweg de schakelaar om te zetten. De staande terrasverwarming werkt op gasflessen. Deze stralen door de vlammen meer sfeer uit dan de elektrische varianten. Deze zien er geweldig uit en geven veel warmte af waardoor het snel aangenaam wordt. De gasfles is weggewerkt in de voet van de heater, dus het blijft één mooi geheel, zonder dat u nog eens een losse gasfles op het terras moet laten staan.

Terrasverwarming zonder veranda

Ook wanneer u geen veranda heeft, is terrasverwarming een aanvulling voor in de tuin. U kunt hiermee langer in de loungeset blijven hangen in perioden waar u anders alweer naar binnen was gegaan. Met de komst van de terrasverwarming leest u gewoon nog even verder in uw favoriete roman, of blijft u gezellig natafelen. De staande terrasverwarming of gasheaters hebben een ontwerp dat in uw tuin niet misstaat. Waar wacht u nog op? Bestel snel terrasverwarming voor uw veranda of tuin.

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub