Glasschuifwanden - Hele jaar genieten - Veranda Village
glazen-schuifwanden_verandavillage

De beste kwaliteit

Glasschuifwanden

Bezoek de showroom Prijs opvragen

Inspiratie opdoen?

Bezoek een van onze showrooms!

Plan adviesgesprek

store-default

Kies voor gemak, stijl en comfort

Ontdek onze veelzijdige collectie glazen schuifwanden. Daarmee kunt u uw buitenruimte perfect aanpassen aan uw wensen. Met een scala aan breedtematen zorgen onze schuifwanden voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Met onze duurzame en functionele schuifwandsystemen kiest u voor gemak, stijl en comfort.

Verken ons online assortiment, vraag een offerte aan of kom geheel vrijblijvend langs in een van onze overdekte showrooms. Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen.

 

Inspiratievideo over glazen schuifwanden

Kenmerken glasschuifwanden

 • Duurzame, hoogwaardige materialen
 • Volledig doorzicht op uw omgeving
 • Eenvoudig te installeren
 • Geschikt voor elk type overkapping
 • Transparant en in melkglas voor meer privacy
Prijs opvragen
bg_light_grey
glasschuifwanden_01_verandavillage
Elke dag genieten van vrij uitzicht

Glazen schuifwanden

Geniet met glasschuifwanden het hele jaar door van uw veranda en behoud vrij uitzicht op uw tuin en omgeving. Met glasschuifwanden van Veranda Village kiest u voor kwaliteit en een strak design. Met glasschuifwanden zit u het hele jaar comfortabel onder uw veranda. U hebt geen hinder meer van wind, regen en kou. 

Onder uw veranda regent het niet meer in en uw tuinmeubelen staan het hele jaar droog. Onze glasschuifwanden maken we voor u 100% op maat. Dan heeft u de garantie dat de glasschuifwanden minimaal overlappen.

Ontdek de voordelen:

 • Voor alle typen en merken overkappingen 
 • Minimaal overlappende glaspanelen
 • Minimalistisch en stijlvol
 • Extreem lage onderrail
 • 100% maatwerk

Contact

Veranda Village

Kies uw veranda in 4 stappen

Stap 1

Inspiratie opdoen

Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin? Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's. Laat u inspireren door onze verschillende stijlen, ontwerpen en materialen.

Stap 2

Persoonlijk advies

Kom naar de showroom en maak een afspraak met één van onze deskundige adviseurs. Samen met hun expertise en ervaring geven we uw wensen en visie vorm.

Stap 3

Ontwerp en maatwerk

Wilt u een maatwerk veranda? Onze adviseurs stellen met u de veranda van uw dromen samen. Van de afmetingen en indeling tot de materialen en afwerkingen.  

Stap 4

Vakkundige montage

Onze monteurs zorgen voor een vlotte en professionele montage van uw nieuwe veranda. Ze zijn ervaren, hebben oog voor detail en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Benieuwd wat Veranda Village voor u kan betekenen? Zet nu de eerste stap. Kom naar een van onze showrooms en ontdek de wereld aan mogelijkheden.

Contact opnemen

bg_light_grey
Veelgestelde vragen

Wij adviseren en helpen u graag bij eventuele vragen

Heeft u een vraag over onze buitenleven producten, hoe u een afspraak maakt of over de levering of de montage? In ons overzicht met veelgestelde vragen vindt u een overzicht met antwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

Contact opnemen

Wat zijn glasschuifwanden?

Glasschuifwanden zijn structuren bestaande uit glazen panelen die naast elkaar kunnen worden geschoven om een open of gesloten ruimte te creëren. Met glasschuifwanden van Veranda Village kiest u voor kwaliteit en een strak design. Onze glasschuifwanden maken we voor u 100% op maat. Dan heeft u de garantie dat de glasschuifwanden minimaal overlappen.

Verken ons online assortiment, vraag een offerte aan of kom geheel vrijblijvend langs in een van onze overdekte showrooms. Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen.

Kan ik mijn veranda later uitbreiden met glasschuifwanden?

U kunt uw veranda later altijd uitbreiden met glasschuifwanden. Laat u dit jaar alleen uw veranda door Veranda Village plaatsen, dan kunt u die op een ander moment uitbreiden met vasten wanden en/of glasschuifwanden.

Ook uw houten overkapping of kapschuur kunt u winddicht maken met glasschuifwanden. Bezoek onze showrooms voor meer informatie en inspiratie.

Kunnen glasschuifwanden op slot?

Uw glasschuifwanden kunt u laten voorzien van diverse sloten, van een eenvoudige afsluiting onderin een schuifwand, tot fraai in de deur verwerkt cilindersloten. Zo kunt u de overkapping altijd afsluiten.

We vertellen u bij Veranda Village graag meer over de mogelijkheden.

Zijn glasschuifwanden veilig?

De glasschuifwanden van Veranda Village zijn gemaakt van 8 of 10 mm dik veiligheidsglas. Het glas is enorm sterk en bestand tegen alle weersomstandigheden. Mocht er onverhoopt een ongelukje gebeuren dan breekt het glas in duizenden kleine, onscherpe stukjes. Dat is wel zo veilig.

Komt Veranda Village thuis inmeten?

Maatwerk is voor Veranda Village geen enkel probleem. Daarom komen we bij u thuis altijd eerst goed inmeten, zodat we voor u een veranda, tuinkamer, carport of zonwering ontwikkelen die volledig naar uw tevredenheid wordt geplaatst. 

Bij het inmeten kijken we naar de kenmerken van uw tuin of woning waar we bij de montage rekening mee moeten houden, zoals de muren, accessoires, de regenijp, de dakgoten of de fundering.  

Na het inmeten, controleren we het ontwerp en indien nodig passen we het aan. Zo voorkomen we dat we tijdens het monteren voor onverwachte zaken komen te staan.

Downloads

Laat u inspireren door ons gratis magazine

Op zoek naar nieuwe inspiratie, mooie aanbiedingen en heldere productinformatie? Download hier onze nieuwste folder. Bij Veranda Village vindt u het grootste aanbod veranda's, overkappingen tuinkamers en zonwering. Als leverancier van diverse merken zijn wij veelzijdig in prijs en kwaliteit.

 • Boordevol nieuws en inspiratie
 • Scherpe aanbiedingen
 • De laatste tips en trends 

Download ons magazine

Deskundig advies

Inspiratie opdoen

Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's en laat u inspireren door de verschillende stijlen, ontwerpen en materialen. Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin?

Maatwerk

Deskundig advies

Bent u benieuwd naar wat er in uw situatie mogelijk is? We vertellen u graag wat u van ons kunt verwachten en welke oplossingen we bieden.

Aankoopgarantie

Altijd maatwerk

Door ons geplaatste veranda’s, tuinkamers en andere oplossingen voor uw tuin zijn volledig maatwerk. We meten alles nauwkeurig bij u in en maken alles op maat.

Montage

Vakkundige montage

Onze eigen monteurs komen bij u thuis om uw veranda, tuinkamer of andere tuinoplossing te plaatsen.