Onderdakzonwering - Maatwerk - Veranda Village
onderdakzonwering-01-verandavillage

Voor uw veranda of tuinkamer

Onderdakzonwering

Geniet in de schaduw met zonwering in de veranda of tuinkamer. De temperaturen kunnen 's zomers in de overkapping behoorlijk oplopen. Met zonwering aan de onderkant van het dak houd je grip op de temperatuur en creëer je een prettige schaduw. Bijkomend voordeel: in de avond blijft de warmte dankzij deze zonwering langer hangen!

Maatwerk
Zoals u bij ons gewend bent, is maatwerk vanzelfsprekend! Laat u verrassen door de vele mogelijkheden met  onderdakzonwering of vraag geheel vrijblijvend een 
offerte aan. Wij helpen u graag met het realiseren van uw veranda- en tuinkamerwensen.

Bezoek onze showrooms Prijs opvragen

Onderdakzonwering voor meer schaduw

Wilt u zelfs op de warmste en zonnigste dagen van het jaar aangenaam op uw terras buiten kunnen zitten? Kies dan voor onderdakzonwering in uw veranda of tuinkamer. 

Bescherming tegen de zon en warmte 
Met onderdakzonwering van Verasol heeft u grip op zowel de temperatuur als de lichtinval onder uw overkapping. Het zonnedoek biedt bescherming tegen de zon en schadelijke UV-straling. Onderdakzonwering monteren we voor u veilig aan de onderzijde van de veranda. Dan is de zonwering beschermd tegen weersinvloeden en vuil van buitenaf. Onderdakzonwering kunt u gerust uit laten staan, ook als u zelf niet aanwezig bent. Onderdakzonwering geeft sfeer aan uw veranda of tuinkamer en houdt ook de warmte langer vast. 

Kenmerken onderdakzonwering

 • Geringe installatiehoogte
 • Optioneel met afstandsbediening
 • Doek blijft vrij van wind en regen
 • Vele kleuren en dessins mogelijk
 • Perfecte onderhoudsarme zonwering

Offerte aanvragen

Prijs opvragen
Veranda Village

Kies uw veranda in 4 stappen

Stap 1

Inspiratie opdoen

Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin? Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's. Laat u inspireren door onze verschillende stijlen, ontwerpen en materialen.

Stap 2

Persoonlijk advies

Kom naar de showroom en maak een afspraak met één van onze deskundige adviseurs. Samen met hun expertise en ervaring geven we uw wensen en visie vorm.

Stap 3

Ontwerp en maatwerk

Wilt u een maatwerk veranda? Onze adviseurs stellen met u de veranda van uw dromen samen. Van de afmetingen en indeling tot de materialen en afwerkingen.  

Stap 4

Vakkundige montage

Onze monteurs zorgen voor een vlotte en professionele montage van uw nieuwe veranda. Ze zijn ervaren, hebben oog voor detail en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Benieuwd wat Veranda Village voor u kan betekenen? Zet nu de eerste stap. Kom naar een van onze showrooms en ontdek de wereld aan mogelijkheden.

Contact opnemen

Downloads

Laat u inspireren door ons gratis magazine

Op zoek naar nieuwe inspiratie, mooie aanbiedingen en heldere productinformatie? Download hier onze nieuwste folder. Bij Veranda Village vindt u het grootste aanbod veranda's, overkappingen tuinkamers en zonwering. Als leverancier van diverse merken zijn wij veelzijdig in prijs en kwaliteit.

 • Boordevol nieuws en inspiratie
 • Scherpe aanbiedingen
 • De laatste tips en trends 

Download ons magazine

Welkom bij Veranda Village

Het beste verkooppunt bij u in de buurt

Met inspirerende showrooms en ervaren adviseurs die uw project bij u thuis komen opmeten zijn wij voor u het beste adres voor uw veranda, overkapping of tuinkamer. U bent ervan verzekerd dat uw project vakkundig geplaatst en opgeleverd wordt. Compleet ontzorgd en jarenlang gegarandeerd genieten.

 • Eigen montage
 • Inspirerende en overdekte showrooms
 • Kwaliteit & service
 • Professioneel advies

Contact opnemen

beste-verkooppunt-in-uw-buurt_verandavillage
Deskundig advies

Inspiratie opdoen

Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's en laat u inspireren door de verschillende stijlen, ontwerpen en materialen. Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin?

Maatwerk

Deskundig advies

Bent u benieuwd naar wat er in uw situatie mogelijk is? We vertellen u graag wat u van ons kunt verwachten en welke oplossingen we bieden.

Aankoopgarantie

Altijd maatwerk

Door ons geplaatste veranda’s, tuinkamers en andere oplossingen voor uw tuin zijn volledig maatwerk. We meten alles nauwkeurig bij u in en maken alles op maat.

Montage

Vakkundige montage

Onze eigen monteurs komen bij u thuis om uw veranda, tuinkamer of andere tuinoplossing te plaatsen.