Zonnedoeken - Maatwerk - Veranda Village
zonnedoeken-zonwering-01-verandavillage

Extra verkoeling in de tuin

Zonnedoeken

Zonnedoeken van Verasol zorgen voor een sfeervolle uitstraling en zijn een waardevolle aanwinst voor uw veranda. U geniet gegarandeerd langer van uw veranda of tuinkamer, doordat u minder hinder heeft van fel zonlicht en warmte.

Maatwerk
Zoals u bij ons gewend bent, is maatwerk vanzelfsprekend! Laat u verrassen door de vele mogelijkheden met zonnedoeken of vraag geheel vrijblijvend een 
offerte aan. Wij helpen u graag met het realiseren van uw veranda- en tuinkamerwensen.

Bezoek onze showrooms Prijs opvragen

Monteren zonnedoeken

Uw zonnedoekset is eenvoudig te monteren in een Verasol Greenline of profiline veranda dankzij de duidelijke montagehandleiding. U kunt de doeken eenvoudig uit de rails schuiven om deze te wassen of om de doeken in het winterseizoen op te bergen.

De zonnedoeken zijn geschikt voor veranda's met polycarbonaat dakbedekking met een breedtemaat van 1 meter.

De volgende sets zijn verkrijgbaar:

 • Pakket 1 = maximale verandamaat 500cm x 400cm
 • Pakket 2 = maximale verandamaat 700cm x 400cm

Wilt u meer weten over zonnedoeken, wat de mogelijkheden zijn en uit welke kleuren u kunt kiezen? Veranda Village vertelt u er graag meer over. Kom langs bij een van onze showrooms.

Voordelen zonnedoeken

 • Eenvoudig te bedienen
 • Biedt bescherming tegen blootstelling aan Uv-licht
 • Biedt schaduw
 • Hittebestendig

Offerte aanvragen

Prijs opvragen
Veranda Village

Kies uw veranda in 4 stappen

Stap 1

Inspiratie opdoen

Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin? Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's. Laat u inspireren door onze verschillende stijlen, ontwerpen en materialen.

Stap 2

Persoonlijk advies

Kom naar de showroom en maak een afspraak met één van onze deskundige adviseurs. Samen met hun expertise en ervaring geven we uw wensen en visie vorm.

Stap 3

Ontwerp en maatwerk

Wilt u een maatwerk veranda? Onze adviseurs stellen met u de veranda van uw dromen samen. Van de afmetingen en indeling tot de materialen en afwerkingen.  

Stap 4

Vakkundige montage

Onze monteurs zorgen voor een vlotte en professionele montage van uw nieuwe veranda. Ze zijn ervaren, hebben oog voor detail en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Benieuwd wat Veranda Village voor u kan betekenen? Zet nu de eerste stap. Kom naar een van onze showrooms en ontdek de wereld aan mogelijkheden.

Contact opnemen

Downloads

Laat u inspireren door ons gratis magazine

Op zoek naar nieuwe inspiratie, mooie aanbiedingen en heldere productinformatie? Download hier onze nieuwste folder. Bij Veranda Village vindt u het grootste aanbod veranda's, overkappingen tuinkamers en zonwering. Als leverancier van diverse merken zijn wij veelzijdig in prijs en kwaliteit.

 • Boordevol nieuws en inspiratie
 • Scherpe aanbiedingen
 • De laatste tips en trends 

Download ons magazine

Welkom bij Veranda Village

Het beste verkooppunt bij u in de buurt

Met inspirerende showrooms en ervaren adviseurs die uw project bij u thuis komen opmeten zijn wij voor u het beste adres voor uw veranda, overkapping of tuinkamer. U bent ervan verzekerd dat uw project vakkundig geplaatst en opgeleverd wordt. Compleet ontzorgd en jarenlang gegarandeerd genieten.

 • Eigen montage
 • Inspirerende en overdekte showrooms
 • Kwaliteit & service
 • Professioneel advies

Contact opnemen

beste-verkooppunt-in-uw-buurt_verandavillage
Deskundig advies

Inspiratie opdoen

Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's en laat u inspireren door de verschillende stijlen, ontwerpen en materialen. Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin?

Maatwerk

Deskundig advies

Bent u benieuwd naar wat er in uw situatie mogelijk is? We vertellen u graag wat u van ons kunt verwachten en welke oplossingen we bieden.

Aankoopgarantie

Altijd maatwerk

Door ons geplaatste veranda’s, tuinkamers en andere oplossingen voor uw tuin zijn volledig maatwerk. We meten alles nauwkeurig bij u in en maken alles op maat.

Montage

Vakkundige montage

Onze eigen monteurs komen bij u thuis om uw veranda, tuinkamer of andere tuinoplossing te plaatsen.